divendres, de febrer 24, 2006

JARDINERIA I MOBILIARI URBÀ

Aprofitant aquesta època de l’any la regidoria de patrimoni natural ha decidit adquirir tot un seguit d’elements de mobiliari urbà i plantar arbres en diferents llocs del municipi. Un dels llocs escollits ha estat a les piscines municipals, on s’han plantat 16 moreres. i s’han instal·lat més d’una vintena de jardineres per guarnir les places i els carrers més cèntrics de la vila.

Aquests darrers dies la regidoria d’urbanisme del consistori de Flix , aprofitant aquesta època de l’any ha dut a terme tot un seguit de treballs per a plantar arbres en diferents llocs de la vila, un d’aquests llocs ha estat les piscines municipals, per tal de solucionar la mancança d’ombra actual, ja que els arbres plantats al seu dia no van donar el resultat esperat. En total s’han plantat 16 moreres, 8 de les quals son les que hi havia fora del recinte i s’han volgut aprofitar.

El regidor Jaume Masip confia que per l’estiu ja es pugui gaudir de més ombra.

[escoltar tall de veu]

Al marge d’aquesta plantada d’arbres també s’ha actuat en aquest sentit al parc infantil de la Plaça la Pau on s’han plantat 8 moreres més, també s’han replantat 2 plataners al mercat, 1 til·ler al carrer Sant Jordi 1 albízia a la circumval·lació i 4 moreres més al Passeig de l’Ebre.

D’altra banda i pel que fa a la instal·lació del nou mobiliari urbà s’ha optat per guarnir amb jardineres les places i els carrers més centrics de la vila, tot plegat ha dit el regidor Jaume Masip per guarnir una zona del poble molt transitada i que espera que poc a poc aquest nou disseny sigui apreciat i cuidat per tothom, partint de la base diu Masip que la cosa neta i endreçada tendeix a cuidar-se.

[escoltar tall de veu]

Afegir finalment que a la Plaça Major està previst instal·lar una font a la vora dels perxis i també s’està a l’espera de canviar la font de la Plaça dels Peixos que es va trencar a causa d’uns mals cops produïts per uns joves de la vila i de la que es te la intenció de que aportin el cost de la nova font.