dimarts, de febrer 21, 2006

PISCINA COBERTA A FLIX

Flix tindrà una piscina coberta. El consell català de l’esport subvencionarà la construcció d’aquesta instal·lació en un 57,8% sobre un cost estimat de quasi 1.700.000 €. Uns 270 milions de les antigues pessetes.

La secretaria general de l’esport ha confirmat la subvenció per aquests equipaments sol·licitat pel consistori flixanco en el marc del programa bàsic del Pla d’Instal·lacions i Equipaments Esportius de Catalunya, el PIEC, corresponent al període 2005-2008.

La confirmació de subvenció s’ha rebut en satisfacció per part del consistori que considera que la piscina coberta respon a una demanda social existent al municipi i que completarà la zona esportiva del poliesportiu on es pensa construir aquesta nova instal·lació. Escoltem el batlle de la vila Pere Muñoz.

[escoltar tall de veu]

El pressupost d’aquesta instal·lació s’aproxima, com dèiem, al milió 700 mil euros, uns 270 milions de les antigues pessetes de les que l’ajuntament de la vila haurà d’aportar uns 115 milions de pessetes, a banda del que pot suposar el manteniment d’aquest equipament esportiu. En qualsevol cas el batlle assegura que la rendibilitat social que se’n traurà justifica l’important esforç econòmic que caldrà fer.

[escoltar tall de veu]

Un cop confirmada la subvenció l’ajuntament començarà a estudiar ara les característiques que haurà de tenir aquesta piscina coberta com a pas previ a la elaboració del projecte executiu. L’equipament, segons les condicions de la secretaria general de l’esport hauria d’estar apunt com a data límit al desembre del 2008.

2 Comments:

At 2:49 p. m., Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

 
At 2:53 p. m., Anonymous Anònim said...

La piscina coberta que es preveu fer a Flix NO es cap necessitat al municipi. Ja que la quantitat de gent que va a les piscines en un dia normal es ínfima comparada en la població a Flix(també tindrà part de la seva culpa el ALT preu que té la seva entrada). Apart tampoc es una NECESSITAT sinó un capritx, on es desaprofitaran milions d'euros que podrien anar destinats a la forestació i reforestació de la ribera de Sebes(abans que sigui tot canyís, un dels pocs vegetals de la ribera que podrà soportar la salinitat que cada vegada es més característica al riu), a abastir d'aigua a els veïns de la vila que tenen masies i altres VERDADERES necessitats.

Prou d'utilitzar els diners que són de tots d'una manera no social i poc ètica.

 

Publica un comentari

<< Home