dijous, de març 23, 2006

ENCÀRREC DE LES OBRES DE LA RESIDÈNCIA DE FLIX

El govern català dóna llum verda a l’encàrrec d’execució de les obres de la residència per a la tercera edat i centre de dia de Flix. L’executiu aprova una partida pluriannual de 6.400.000 € per als pròxims 3 anys. Les obres començaran aquest 2006.

La comissió de govern d’economia va acordar ahir encomanar a l’entitat ICF la realització de diverses actuacions en relació a la construcció d’equipaments cívics i socials, per un import global de 27 milions d’euros, entre aquests la residència i centre de dia per la gent gran de Flix. De la partida pluriannual aprovada de 6 milions 400 mil euros pels pròxims tres anys, 1 milió 400 mil son per enguany el que significa que d’acord amb el calendari previst les obres de l’equipament podran començar enguany. Així ho confirmà a Mora la Nova la consellera de benestar i família, Anna Simó.

[escoltar tall de veu]

Es preveu que per aquesta setmana santa es disposi ja de la redacció del projecte executiu del complex per a la tercera edat de Flix que executa el prestigiós gabinet d’arquitectura B23m, i que ha d’incloure com sabeu la conservació de la façana de l’edifici dels nens de les escoles de baix, que s’ha de destinar a centre de dia i àrea de serveis. Una condició que l’ajuntament va posar alhora de cedir els terrenys al departament per a la construcció de la residència i que es va assumir des de primer moment. Precisament i durant la passada edició de Mostraflix es van instal·lar un plafons amb l’avantprojecte de la residència per tal que la ciutadania es fes una idea de com serà aquest important equipament. Un cop aprovat l’encàrrec de l’obra els treballs podrien començar segons les previsions cap a finals d’enguany.